VastgoedStyling

Vastgoedstyling (of verkoopstyling) is het verkoopklaar maken van uw woning én tuin voor de perfecte presentatie op het internet en voor de bezichtigingen.

De woning

Als woningbezitter kijkt u met heel andere ogen naar de woning dan potentiële kopers. Vanwege de emotionele band met uw huis is het nu eenmaal erg moeilijk om objectief en kritisch naar uw eigen huis te kijken. Potentiële kopers voelen zich het meest aangetrokken tot huizen die neutraal en gestileerd zijn ingericht, met zo weinig mogelijk persoonlijke elementen van de huidige bewoners.

De tuin

De tuin is een onlosmakelijk deel van het huis. Ook hiervoor geldt te zorgen voor een zo neutraal mogelijk ingerichte tuin en met zo weinig mogelijk persoonlijke elementen. En stylen! Tenslotte verkoopt u niet alleen het huis!

Perfecte eerste indruk

Niets is zo belangrijk als een perfecte eerste indruk. Dit bepaalt of er wel of niet  afspraken gemaakt gaan worden voor bezichtigingen.  Een goede presentatie van uw huis én tuin op het internet resulteert in meer bezichtigingen, met als gevolg een sterkere onderhandelingspositie. En je hebt maar 1 kans voor de perfecte eerste indruk!
En uit ervaring is gebleken dat gestileerde woningen sneller worden verkocht tegen een betere prijs.

Kosten en mogelijkheden

Het tarief voor Basis VastgoedStyling is vanaf € 100,00 excl. 21% B.T.W. , zie Tarieven

We gaan samen door de woning én tuin, en bespreken de werkzaamheden en de mogelijkheden. U ontvangt hiervan een gedetailleerd verslag per ruimte, samen met een gepersonaliseerde checklist waarmee u zelf aan de slag kunt.

Mochten de aanwezige accessoires niet volstaan, dan beschikt MaisonStyle over diverse stylingpakketten voor woning én tuin, die voor korte of langere periodes gehuurd kunnen worden.

Ook bestaat de mogelijkheid om meubels te huren voor een geheel of gedeeltelijk leegstaande woning, om elke ruimte een functie te geven.

Dit alles voor die perfecte presentatie!

v

maisonstyle vastgoedstyling

InterieurStyling

TuinStyling