Uniek concept

VastgoedStyling Basis

Ik start bij u thuis voor een intakegesprek. Ik fotografeer alle vertrekken, bespreek met u alle knelpunten en werk dit uit tot een overzichtelijk en gedetailleerd verslag per ruimte, waarin aangegeven wordt welke werkzaamheden nodig zijn voor die perfecte presentatie. Samen met een gepersonaliseerde checklist kunt u hier zelf mee aan de slag.

VastgoedStyling XL

Mocht u geen tijd hebben of kunt u de werkzaamheden niet zelf uitvoeren, dan kunt u ervoor kiezen dat deze werkzaamheden geheel of gedeeltelijk door mij worden uitgevoerd. Denk hierbij aan: kleine reparaties, verfwerkzaamheden, opruimen, en voor in de tuin het reinigen van terrassen, schuttingen en snoeiwerkzaamheden.

Stylingpakketten

Mochten de aanwezige accessoires niet afdoende zijn voor die perfecte presentatie dan kunt u diverse stylingpakketten huren. Zowel voor binnen als voor buiten! Dit hoeft u dan zelf niet aan te schaffen.

Meubelverhuur

Bent u al verhuisd en staat de woning geheel of gedeeltelijk leeg? dan kunt u meubelen voor korte of langere tijd huren: van een tafeltje tot en met een volledige inrichting.

MaisonStyle

Maatwerk van verhuur stylingpakketten en meubelen; het geheel of gedeeltelijk uitvoeren van de verschillende werkzaamheden; dit alles in eigen beheer in combinatie met mijn flexibele en persoonlijke aanpak maakt het geheel tot een unieke formule!

 

busje maisonstyle

InterieurStyling

TuinStyling